Przegląd Golf V

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arisek
    Classic
    • 2010
    • 6

Przegląd Golf V

Zamieszczone przez Jerzy33
    zygoty
    :hmm

docisnąłeś?
    sprawdziłeś czy siedzi?
  • czachus
    Drive
    • 2008
    • 79

Przegląd Golf V

Cześć,
    jako, że nie chcę zakładać konta na forum Golfa, tylko po to, żeby raz zapytać, zapytam na moim "rodzimym" forum.
    Żona ma Golfa V 1,4 TSI. Pod koniec października stuknie mu rok, a w Golfie mam pierwszy przegląd po roku lub przy 15000km.
    Jako, że niektórzy z Nas mają także VW, to może ktoś mnie pokieruje do niedrogiego i godnego zaufania autoryzowanego serwisu VW w Warszawie, bądź w okolicach.
    Auto kupowane u Chylińskich, ale nie mam pojęcia na temat jakości ich serwisu.

Pozdrawiam

Paweł
    Moja strzałka Nie wymuszajcie pierwszeństwa, to szkodliwe dla zdrowia...

Komentarz

• jama89
      L&K
      • 2008
      • 1214

niedrogi + serwis = zapomnij :P
      Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• kowal 2002
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 5161

czachus, jeśli w grę wchodzi też np. ASO SEAT-a to polecam Auto Serwis MARAN na ul. Wrocławskiej ( pomiędzy salonami Mitsubishi i Renault ).
        Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
        Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• Maru 123
          RS
          • 2008
          • 4660

czachus, servis z grochowskiej u zasady sobie odpuść-moja siostra servisowała tam swojego caddiego. drogo i parktycznie za każdym razem coś musieli poprawiać :roll: :?
          1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• czachus
            Drive
            • 2008
            • 79

Zamieszczone przez kowal 2002
            czachus, jeśli w grę wchodzi też np. ASO SEAT-a to polecam Auto Serwis MARAN na ul. Wrocławskiej ( pomiędzy salonami Mitsubishi i Renault ).
            Widzę, że chyba mają autoryzację na VW. Zadzwonię jutro i zapytam. Ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia? Najbliżej mam do Zasady :P bo mieszkam na Grochowie, ale wedle sugestii raczej tam nie pojadę.
            Moja strzałka Nie wymuszajcie pierwszeństwa, to szkodliwe dla zdrowia...

Komentarz

Pracuję...